Animal Day Costume Festival

Animal Day Costume Festival, organized by the 7th Grades within the scope of 'Animals', caused colorful images at school. The students explained the characteristics of the animals they portrayed with their own costumes in English sentences. They both learned and had fun. Emine Koç from class 7/A was the 1st,Betül Demirel from class 7/C was the  2nd, Asya Yılmaz from class 7/A was the 3rd and Saadet Tanrıkulu from class 7/C was the 4th.  We congratulate  our students for their creativity.

7. Sınıfların 'Animals'konusu kapsamında gerçekleştirdiği Animal Day Costume Festival günü renkli görüntülere sebep oldu. Öğrenciler kendi tasarladıkları kostümleriyle canlandırdıkları hayvanların özelliklerini kurdukları İngilizce cümlelerle anlattılar.Hem öğrendiler hem eğlendiler.Festival kapsamında düzenlenen kıstüm tasarım yarışmasında 7/A sınıfından Emine Koç 1., 7/C sınıfından Betül Demirel 2., 7/A sınıfından Asya Yılmaz 3. ve 7/C sınıfından Saadet Tanrıkulu 4. oldu. Öğrencilerimizi yaratıcılıklarından dolayı kutlar ve tebrik ederiz.

21.12.2022 331