OKULUM TEMİZ BELGEMİZİ ALDIK

Pir Sultan Abdal Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı  ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.
Başvuru sonrasında, TSE Tetkik Görevlileri tarafından  denetlemesi gerçekleştirilen  okulumuz tüm hazırlıklarını tamamlayıp, gerekli önlemleri alarak OKULUM TEMİZ BELGESİ almaya hak kazanmıştır. "Okulum Temiz" belgesi, Okul Müdürümüz Nuh ÇAMLIOĞLU'NA Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tamer KIRBAÇ tarafından  takdim edildi.

25.03.2021 709

25-03-2021